OP ZOEK NAAR ...............
Datum: Saturday 26 March @ 22:46:03 GMT+1
Onderwerp: Kagawa Nieuws


ff hellepe?
Elke week geven wij speciale aandacht aan één van de velen zoektochten naar leerlingen, klassenfoto's, foto's, documenten e.d., waar wij nog naar op zoek zijn. We roepen dus eigenlijk jullie hulp in bij onze zoektocht. Mocht je ons met deze speciale zoektocht kunnen helpen dan is een mailtje naar admin@kagawa.nl al voldoende.
Deze week zijn we op zoek naar een klassenfoto uit het eerste Kagawa-Ulo schooljaar 1961-1962 klas 1. Er waren toen twee eerste klassen en we zoeken de klassenfoto waar waarschijnlijk dhr. A. de Waal, hoofd van de Kagawa lagere school, ook op staat. Hij gaf toen het vak Frans op de Kagawa Ulo. Verder is het mogelijk dat de volgende Kagawanezen op de gezochte klassenfoto staan. Margie Barkey, Eddy Beekink, Bert Berkel, Gerrit-Jan Boerhout, Cock Bregman, Marian Clouting, Henk Dallinga, Anja van Dijk, Dick de Jong, Noortje v.d. Kleij, Rineke v.d. Kleij, Agnes Ouwens Nagell, Nel Rodermond, Tony van Schenk Brill, Thijs Tuurenhout en Herma Verveer.
Wordt je naam hierboven genoemd dan moet je zeker even voor ons gaan zoeken op de zolder, in de kelder, in de boekenkast, in je fotoalbum of in de oude schoenendoos met foto's. Help ons deze eerste zoektocht tot een succes te maken en zoek mee!!!!Dit artikel komt van Kagawa
http://www.kagawa.nl

De URL voor dit verhaal is:
http://www.kagawa.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=21