Kagawa
 advertentie 
 Modules
· Startpagina
· 01. Het begin .. ..en wie zijn wij.
· 02. Opsporing verzocht.
· 03. Klassenfoto archief.
· 04. Schoolfoto archief.
· 05. Schooldocumenten.
· 06. ReĆ¼nie 27-03-2004.
· 07. Personeelsbestand.
· 08. Thuis bij .......
· 09. Reacties.
· 10. Contact.
· 11. Schoolkranten
· 12. Felicitaties dhr Vernel
· 13. Nieuws archief startpagina
· 14. Wensen 2012-2013
· 15. Familieberichten
 
 Totaal Hits
We ontvingen
3152187
paginabezoeken sinds 6 april 2007
 
 WIE DEED AL DAT WERK ........?
Kagawa NieuwsWe naderen alweer het einde, qua werkzaamheden, om de Kagawaarnemers op de site te zetten. Al met al is het een heel werk geweest om alles over te typen, en als je dan zo bezig bent krijg je respect voor diegene die dat vroeger verzorgd heeft, je begint gewoon nieuwsgierig te worden wie dat dan wel allemaal gedaan heeft. In het laatste nummer van de Kagawaarnemers die we van Erik Stam hebben ontvangen kwamen we toch een opmerkelijk bericht tegen onder "van de redactie".
"Onze speciale dank gaat naar mevr. Veenis en dhr. van Eijk die, met hun ontoombare werklust opnieuw verantwoordelijk zijn voor het typen, kopiƫren en stencilen van jullie schoolkrant."
Omdat Patty Veenis even voor het verschijnen van dit nummer nog in de redactie zat dachten wij we zullen onze vragen eens aan haar voorleggen, en aldus geschiedde...... Wil je meer hier over lezen klik dan op: "Meer lezen...." of kijk onder modules "09. Reacties"

Hallo Patty,

......Wat kan jij ons vertellen over de werkzaamheden die je moeder, het kan niet anders dat het jou moeder is geweest, voor de schoolkrant heeft gedaan.
Hoelang? vanaf begin? alleen typen? enz enz. We willen graag zoveel mogelijk daarover weten. Kan jij daar voor ons achter komen?
Ja zet die grijze cellen maar even aan het werk. En als je de antwoorden op de vragen ook nog in een leuk stukje kan proppen zijn we helemaal gelukkig.
Dit was het antwoord wat we van Patty Veenis ontvingen:

Hoi Henk,
Het is grappig dat je dingen echt niet meer weet (deels omdat het al een hele tijd geleden is en deels omdat ik misschien ook wel Kagawazaken heb verdrongen), maar dat door het lezen van de oude schoolkranten heel veel dingen weer, boven komen. Van sommige dingen denk ik: Heb ik dat geschreven, zegt me helemaal niets meer. Andere dingen waarvan ik dacht dat ik ze geschreven had blijken door iemand anders te zijn geschreven en van andere dingen komen hele leuke herinneringen weer boven. Ik lees het met veel plezier. Ik vind het heel bewonderenswaardig dat iemand die oude schoolkranten heeft bewaard trouwens.

In de tijd dat ik in de redactie van de schoolkrant van de Kagawa zat heb ik vaak gedacht om later iets met kranten, schrijven etc te gaan doen. Toen ik op de HAVO zat ik heb serieus overwogen om naar de school voor journalistiek te gaan., Door een brommerongeluk destijds is dat niet gelukt. Je begrijpt, dat het voor mij extra leuk is dat een van mijn zoons de school voor journalistiek heeft gedaan en nu verslaggever bij het AD is!
Dat mijn moeder de schoolkranten heeft getypt verbaast me niet, maar een echte herinnering heb ik daar niet aan. Mijn moeder is in 1984 overleden, dus daar kan ik het niet aan vragen. Mijn moeder was heel vroeger typiste, wij hadden thuis een typemachine waarop mijn moeder ook thuiswerk deed. Ik kan me heel goed voorstellen dat ze de schoolkrant typte. Mijn scripties heeft ze later op de HAVO ook voor mij getypt. Ik las voor en zij typte. Ik ga er over nadenken, vaak na een nachtje slapen komen er wel weer dingen boven.
Zodra ik me er meer over kan herinneren laat ik het weten.
Groetjes allemaal,
Patty Roos- Veenis

We wachten vol spanning af wanneer Patty weer een nachtje heeft geslapen..........
Geplaatst op Thursday 21 June @ 13:00:59 GMT+1 door henkvanha
 
 Gerelateerde links
· Kagawa
· Meer over Kagawa Nieuws
· Nieuws door henkvanha


Meest gelezen verhaal om Kagawa Nieuws:
FAMILIEBERICHT

 
 Score Artikel
Gemiddelde score: 0
Stemmen: 0

Neem even tijd om dit artikel te beoordelen:

Uitstekend
Zeer Goed
Goed
Gewoon
Slecht

 
 Opties

 Printervriendelijke pagina Printervriendelijke pagina

 Stuur dit verhaal naar een kennis Stuur dit verhaal naar een kennis

 
Associated Topics

Kagawa Nieuws

Voor dit verhaal is helaas geen commentaar beschikbaar.
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 1.13 Seconden

:: phpib2 phpbb2 style by phpbb2.de :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::