Kagawa
 advertentie 
 Modules
· Startpagina
· 01. Het begin .. ..en wie zijn wij.
· 02. Opsporing verzocht.
· 03. Klassenfoto archief.
· 04. Schoolfoto archief.
· 05. Schooldocumenten.
· 06. ReŁnie 27-03-2004.
· 07. Personeelsbestand.
· 08. Thuis bij .......
· 09. Reacties.
· 10. Contact.
· 11. Schoolkranten
· 12. Felicitaties dhr Vernel
· 13. Nieuws archief startpagina
· 14. Wensen 2012-2013
· 15. Familieberichten
 
 Totaal Hits
We ontvingen
3074198
paginabezoeken sinds 6 april 2007
 

Van www.schoolbank.nl via www.kagawa2004.tk naar www.kagawa.nl

Als Dolly haar zus Erna begin 2003 niet had geholpen met in te loggen op Schoolbank.nl (Erna was echt een digibeetje in die tijd) en Henk niet het initiatief had genomen om op 17 februari 2003 Erna te mailen met de boodschap "bijna klasgenoten" dan hadden jullie dit niet kunnen lezen.


Iets kleins is groot geworden.
De formule: een gezamenlijk verleden, een gevoel van trots zijn op onze Kagawatijd en een team, dat keihard heeft gewerkt om iets op te bouwen. Wij werden bijgestaan door vele schoolgenoten, die ons hielpen aan foto's, informatie en tips.
Tijdens het organiseren van de reünie liepen we tegen mensen aan, die net zo enthousiast waren als wij.
Wij noemen even een paar namen: Lenny van Eck, Edward Blaset, Sylvia Brugmans, Hans Nagelkerke, Yvonne Riebeek en Willem Kuitems. Daarnaast zijn er nog vele anderen, die op hun of haar manier een steentje bijdragen aan het geheel.
Het resultaat: een bloeiend bedrijf, dat in één jaar tijd, zonder archief!, een dikke 500 Kagawanezen heeft gevonden, een goed lopende nieuwsbrief, een website en een reünie, die plaatsvond op 27 maart 2004.
April 2005, ruim een jaar na de reünie, leek het ons handig om de website in een nieuw jasje te steken. De website van de Schoolbank.nl was commerciëler geworden en vroeg een bedrag van 12 euro per jaar om o.a. stukjes tekst volledig te lezen. Voorheen was dat gratis en werd er uitsluitend een bedrag gevraagd om berichten naar elkaar te kunnen sturen.
Wij willen graag drempelverlagend blijven, dus geen bijdrage om de gehele website te zien en gratis met elkaar mailen.

Erna's zoon, Laurens, ging de uitdaging aan en voila zie hier het resultaat .....
een heuse website!!!
De website heeft in de loop der jaren verschillende aanvallen van hackers overleefd en de laatste jaren wordt de website door Henk beheerd.
In juni 2010 zag de website van de Kaj Munkschool het licht. Deze website is door Dolly en Erna gemaakt en Henk heeft hierbij de zussies gecoacht en het webdesign verzorgd. Henk stelde voor de website van de Kagawa ook in een nieuw jasje te steken, naar voorbeeld en design van de website van de Kaj Munk vond Erna, het is tenslotte een zusterschool want beide scholen vielen onder dezelfde Vereniging.
En zo is Henk in 2010 aan de slag gegaan, er is wel wat veranderd aan de website; vooral om beveiligingsredenen is het nu niet meer mogelijk je aan te melden als lid en daarmee is tevens het onderling mailen niet meer mogelijk. Ook zijn het schoolfoto-, schooldocumenten- en het nieuws- bestand niet meer interactief, je kan geen foto's en opmerkingen meer rechtsstreeks op de website plaatsen. Met deze maatregelen hopen wij de hackers buiten de deur te houden.
Maar er zijn ook nieuwe onderdelen bijgekomen zoals het direct kunnen reageren via de mail (hopelijk laten jullie allemaal wat van je horen), het kunnen bekijken van de ontvangen reacties en de nieuwe rubriek "Thuis bij .......", waarin je kan lezen hoe het nu gaat met leraren en leerlingen van de Kagawa Ulo-Mulo-Mavo.

Klik hier om terug te gaan naar Het begin ....... en wie zijn wij

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 0.61 Seconden

:: phpib2 phpbb2 style by phpbb2.de :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::